#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Vaccinate for Africa / Očkování pro Afriku

23. 5. 2019

V červnu 2019 obecně prospěšná společnost Veterináři bez hranic ČR rozjíždí kampaň Očkování pro Afriku, do které bychom vás tímto rádi přizvali. Letošní kampaň je jedinečná díky svému mezinárodnímu charakteru, neboť bude probíhat na veterinárních v 9 různých evropských zemích, realizována národními VSF organizacemi s koordinací VSF International. Společným cílem je společně vygenerovat finanční prostředky na podporu terénních projektů Veterinářů bez hranic v Africe. Věříme, že prostředky získané během této intenzivní kampaně budeme moci co nejdříve využít v rámci našich aktivit v Somálsku, při rozvoji veterinární péče a vzdělání v autonomní oblasti Somaliland.

Kdy?

 V České republice proběhne Očkování pro Afriku v týdnu 10–16. června 2019

 Jak to bude probíhat? 

Kampaň bude avizovaná prostřednictvím médií. Participující veterinární kliniky a ordinace obdrží propagační materiály vysvětlující klientům cíl kampaně. Zapojené kliniky darují část svého zisku z veškerých provedených vakcinací v daném týdnu, případně přispějí jednorázovým darem dle vlastního uvážení. 

Jak se do kampaně zapojit?

Veterinární ordinace a kliniky se mohou přihlásit do účasti v kampani krátkým emailem na bara.cervena@gmail.com, na jehož základě jim koordinátorka kampaně dr. Barbora Červená poskytne veškeré potřebné informace a materiály a zodpoví případné dotazy. Majitelé psů a koček mohou kampaň podpořit svojí návštěvou u veterináře v termínu, kdy bude kampaň probíhat. Kdokoliv může informaci o kampaních a činnosti VSF-cz sdílet na svých sociálních sítích..

Obecně prospěšná společnost Veterináři bez hranic ČR je členem VSF International, v ČR jsme ryze nezisková organizace, veškeré získané prostředky putují přímo do projektů. Více o nás a běžících aktivitách na webu www.vsf-cz.eu. Předem děkujeme za podporu, především s vámi můžeme pomoci zvířatům i lidem tam, kam veterinární péče normálně nedosáhne.

Více na:  

http://www.vsf-cz.eu/cz/projekty/vaccinate-for-africa

http://vsf-international.org/our-actions-and-expertise/vaccinate-for-africa-2019/



Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#